Jäsenmaksut

1 tuote
Jäsenmaksut

Yhdistyksen jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden ja siemenluettelon. Vuosittain lehden ensimmäinen numero sisältää siemenluettelon. Yhdistys myös järjestää lukuisia kiinnostavia tapahtumia eri puolella Suomea ja kerran vuodessa ulkomaisen maatiaismatkan. Tietoa jäseneksi liittymisestä löytyy myös täältä: http://www.maatiainen.fi/jasen.htm

Ilmoitathan kohtaan lisätietoja tilauksesta, että haluat liittyä jäseneksi vai oletko jo jäsen ja maksat vain vuoden jäsenyyden.

http://1apotekonline.com/

Marras-joulukuussa jäseneksi liityttäessä jäsenmaksu sisältää myös seuraavan vuoden jäsenyyden.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja joka maksaa päätetyn vuosijäsenmaksun. Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeushenkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Varsinaiset jäsenet ja kannattavat jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus. Kunniapuheenjohtajaksi tai kunniajäseneksi voidaan hallituksen esityksestä yhdistyksen kokouksissa kutsua henkilö, joka on huomattavasti edistänyt ja tukenut yhdistyksen toimintaa.

http://apteekkifi.com/osta-finasteride/