Tilausten toimitus ja maksaminen

Postitamme sie­me­net tilaajan osoitteeseen. Mukana seu­­raa lasku. Muis­takaa käyttää viitenumeroa kun mak­­sat­te, muuten emme aina tiedä, kenen lasku on mak­settu. Kertokaa tilauksessa oletteko jäsen/ei jäsen. Jäsenhinta hyvitetään laskussa. Jäsenhinta ei näy nettikaupassa ennen kuin sinut on rekisteröity Maatiaisen jäsenenä Puodin asiakkaaksi.

Siementen kerääjät voivat valita siemenluettelosta yh­­tä monta siemenpussia kuin ovat lähettäneet eri sie­­meneriä. Mainitkaa asiasta tilauksen yhteydessä, niin huomioimme sen laskussa. Vaihto-oikeus ei koske ostovihannesten siemeniä (kaupallinen alkuperä, siementukkuliikkeet). 1 kasvilaji (toimitettu väh. 10 ml) = 1 vaihto-oikeuspussi.

Maatiainen ry:n jäsenille:

2 € / annospussi, myös vihannesten siemenet
seokset 3,50 € / 5 g 

Muille kuin jäsenille

3,00 € / annospussi, myös vihannesten siemenet
seokset 5,00 € / 5 g 

http://seeds.fi/ Toimituskulut:

Siemenlaskuun lisätään toimituskuluja 4,00 € (kirje enintään 250 g). Sen lisäksi kaikkiin paketteihin sekä yli 250 g kirjeisiin lisätään postimaksu painon mukaan. Yli 250 gramman painoiset kirjelähetykset: toimituskuluihin lisätään postimaksu 5,60 €. Yli 500 gramman painoiset kirjelähetykset: toimituskuluihin lisätään postimaksu 8,40 €. Pakettilähetys: toimituskuluihin lisätään postimaksu 10,90 €. Postiennakkomaksu lisätään, kun tuotteiden hinta on yli 75 €. Postiennakkomaksu on 7 €.