Tilausten toimitus ja maksaminen

Postitamme sie­me­net tilaajan osoitteeseen. Mukana seu­­raa lasku. Muis­takaa käyttää viitenumeroa kun mak­­sat­te, muuten emme aina tiedä, kenen lasku on mak­settu. Kertokaa tilauksessa oletteko jäsen/ei jäsen. Jäsenhinta hyvitetään laskussa. Jäsenhinta ei näy nettikaupassa ennen kuin sinut on rekisteröity Maatiaisen jäsenenä Puodin asiakkaaksi.

Siementen kerääjät voivat valita siemenluettelosta yh­­tä monta siemenpussia kuin ovat lähettäneet eri sie­­meneriä. Mainitkaa asiasta tilauksen yhteydessä, niin huomioimme sen laskussa. 1 kasvilaji (toimitettu väh. 10 ml) = 1 vaihto-oikeuspussi.

Maatiainen ry:n jäsenille:

2 € / annospussi, myös vihannesten siemenet
seokset 3,50 € / 5 g 

Muille kuin jäsenille

3,00 € / annospussi, myös vihannesten siemenet
seokset 5,00 € / 5 g 

http://seeds.fi/ Toimituskulut:

Siemenlaskuun lisätään toimituskuluja 4,50 € (kirje enintään 250 -300 g). Sekä paketteihin lisätään toimitusmaksun lisäksi postimaksu koon/painon mukaan. Paketin toimituksen maksun hinnat vaihtelevat 5,90 - 10,90 € välillä (koosta riippuen). Postiennakkomaksu lisätään, kun tuotteiden hinta on yli 75 €. Postiennakkomaksu on 7 €.

Toimitusehdot:

Maatiainen ry ei vastaa sivustolla mahdollisesti olevasta virheellisestä hinta- tai varastotiedosta ja pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Varasto pyritään pitämään niin ajan tasalla kuin mahdollista, jolloin muutoksia tilattuihin tuotteisiin ei normaalisti tule, mutta tämä on kumminkin mahdollista. Tilaamalla Maatiainen ry:n verkkokaupasta asiakas antaa luvan antamiensa tietojen tallentamiseen Maatiainen ry:n verkkokaupan asiakkaiden yhteystietorekisteriin. Tilaamisen yhteydessä asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin, jotka koskevat kaikkia verkkokaupasta toimitettuja tuotteita. Maatiainen ry ei toimita verkkokaupasta tilattuja tuotteita ulkomaille, tämä koskee kaikkia nimikkeitä, mitä on myynnissä Maatiainen ry:n verkkokaupassa.

Maatiainen ry toimittaa Verkkopuodista tilattavia tuotteita vain Suomeen.